Tervetuloa täyttämään esiopetukseen ilmoittautuminen. Esiopetuksen toimintavuosi alkaa elokuussa ja päättyy seuraavan vuoden touko-kesäkuun vaihteessa. Pyydämme merkitsemään lapsen lisätietoihin hakutoiveet-sivulla myös tulevan koulun.
Mikäli tarvitsette maksuttoman esiopetuksen lisäksi varhaiskasvatusta, eikä lapsellanne ole voimassaolevaa varhaiskasvatuspaikkaa, pyydämme teitä täyttämään myös hakemuksen varhaiskasvatukseen.
Hakemukseen pääsee sivun yläreunasta kohdasta: Varhaiskasvatus, valitsemalla hakemus varhaiskasvatukseen


Turun kaupungin varhaiskasvatuksessa henkilötietojen käsittely perustuu lakisääteisen velvoitteen toteuttamiseen, yleiseen etuun tai julkisen vallan käyttämiseen. Tällöin emme rekisterin pitäjänä tarvitse erillistä suostumusta henkilötietojesi käsittelyä varten. Osa palveluista on kuitenkin sellaisia, joihin henkilötiedot kerätään suostumukseesi perustuen ja tällöin pyydämme sinulta suostumuksen tietojesi käsittelyyn. Sinulla on oikeus myös peruuttaa antamasi suostumus milloin tahansa. EU:n Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkoi 25.5.2018. Tämä ei tule vaatimaan mitään toimenpiteitä rekisteröidyiltä eli kuntalaisilta tai kaupungin asiakkailta. Merkittävimmät muutokset tulevat olemaan rekisteröidyn tiedon entistäkin turvallisempi käsittely sekä rekisteröityjen parantuneet oikeudet.
Close Help